ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поліцейські затримали серійного злодія, який вчинив 27 крадіжок

|

У Стрию правоохоронці затримали зловмисника, причетного до скоєння двадцяти семи крадіжок. Загальна сума заподіяних ним матеріальних збитків становить понад півмільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Працівники Стрийського відділу поліції затримали раніше судимого 41-річного жителя Миколаївського району в березні за підозрою у вчиненні крадіжки електромоторів зі зерноскладу.

«Звільнившись з місць позбавлення волі, чоловік знову взявся за старе. Тільки на залізниці він вчинив дев’ять крадіжок мідних обмоток з дросель-трансформаторів, заподіявши шкоду на загальну суму майже 400 тисяч гривень», – повідомив начальник Стрийського відділу поліції підполковник  поліції Іван Малиш.

Крім того, працівники поліції встановили причетність зловмисника до крадіжок з дачних будинків, новобудов та гаражних приміщень, які він вчиняв разом зі своїми спільниками. Частина викрадених речей була вилучена під час санкціонованих обшуків. П’ятнадцятеро потерпілих оцінили вартість викраденого в 136 тисяч гривень.

Під час досудового розслідування встановлено причетність раніше судимого  до скоєння двадцяти семи крадіжок.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів,  передбачених  ч.2 та ч.3 ст.185 (крадіжка) та ст.395 (порушення правил адміністративногонагляду) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За рішенням суду чоловік зараз знаходиться під вартою. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *