ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині депутата, сільського голову та секретаря оштрафували за корупцію

|

На Львівщині суд оштрафував депутата, сільського голову та серетаря оштрафували за корупцію на 10 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

За участі органів прокуратури області в травні 2017 року Дрогобицьким міськрайонним судом визнано винними у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією за ч. 1, 2 ст.172-7 КУпАП депутата, сільського голову та секретаря Рихтицької сільської ради Дрогобицького району Львівської області.

Так, вищевказані особи, будучи суб’єктами відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією, всупереч інтересам держави та територіальної громади села Рихтичі, не повідомили у встановлених законом випадках про наявність у них реального конфлікту інтересів, проголосували за прийняття рішення із земельних питань та щодо свого преміювання, чим вчинили адміністративні правопорушення.

За наслідками судового розгляду до винних осіб судом застосовано стягнення у вигляді штрафу на загальну суму понад 10 тис грн.

При цьому, вказані постанови суду вже набрали законної сили. На даний час прокуратурою вживаються заходи до скасування рішень, прийнятих в умовах конфлікту інтересів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *