ОСТАННІ НОВИНИ

«Музика Свободи» об’єднає Дніпро, Маріуполь та Львів

|

У рамках проекту «Схід і Захід разом» з 7 по 11 червня 2017 року молодіжний академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» Львівської філармонії, який об’єднує молодих, талановитих музикантів з різних регіонів та міст України, виступить з концертною програмою «Музика Свободи. Джаз-імпровізація Вадима Неселовського» у трьох містах – у Дніпрі (7 червня), Маріуполі (9 червня; тут вхід – безкоштовний) та Львові (11 червня). Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Сольні партії виконують уродженець Одеси, який підкорив світову джазову сцену, піаніст і композитор, професор престижного Музичного коледжу Берклі (Бостон, США), почесний громадянин Німеччини – Вадим Неселовський, а також відома українська джазова співачка родом з Вірменії, композиторка, авторка віршів, учасниця провідних джазових проектів в Україні та за кордоном, володарка оксамитово-чуттєвого і проникливого вокалу – Лаура Марті. За диригентським пультом – одна із найбільш затребуваних оркестрових диригентів в Україні та за кордоном, володарка звання заслужений артист України Наталія Пономарчук (Дніпро).

До програми увійшли оркестрові аранжування та абсолютно нові твори, написані Вадимом Неселовським для симфонічного оркестру «INSO-Львів», а також кілька композицій у стилі джаз-фольк від Лаури Марті. За словами Вадима Неселовського, написати музику і виконати її у супроводі симфонічного оркестру було його заповітною мрією. А мрії, як відомо, мають здатність здійснюватися! Цього року здійсниться і мрія оркестру «INSO-Львів» – зміцнити музичні та дружні зв’язки між сходом та заходом, поділитись позитивними емоціями, подарувати яскраві враження завдяки життєстверджуючій силі музики, підтримати наших захисників і віддячити їм за їхній щоденний подвиг, а також вкотре довести, що ми, українці, – єдині в нашому прагненні до свободи та миру!

Графік концертів:

  • 7 червня 2017 р., 19:00 – Дніпропетровська обласна філармонія ім. Л. Когана (вул. Воскресенська, 6). Квитки в касі філармонії та на сайті https://karabas.com/
  • 9 червня 2017 р., 19:00 – Палац культури Металургів м. Маріуполь (просп. Металургів, 150). Благодійний концерт, вхід вільний.
  • 11 червня 2017 р., 18:00 – Львівська обласна філармонія (вул. Чайковського, 7). Квитки в касі філармонії та на сайті https://gastroli.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *