ОСТАННІ НОВИНИ

Через сутички в ЛОР поліція відкрила провадження

|

У Львові під час сутичок в облраді постраждало одинадцять правоохоронців. У будівлі проводяться першочергові слідчі дії. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

Сьогодні, 30 травня, під час сутичок у Львівській обласній раді охорону публічного порядку забезпечувало близько ста правоохоронців. Наразі одинадцять працівників поліції звернулися за медичною допомогою, з них дев’ять – це працівники Управління патрульної поліції міста Львова, двоє інших – працівники Галицького відділу поліції. Зараз їх оглядають лікарі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Вхід у будівлю тимчасово обмежений, правоохоронці проводять першочергові слідчі дії.

Як повідомляв Львівський портал, сьогодні, 30 травня, під час засідання сесії Львівської обласної ради у сесійну залу увірвалися націоналісти.

Під час сутичок сьогодні постраждала вагітна журналістка. Загалом в результаті інциденту у стінах облради до міських лікарень з травмами доправили 11 осіб.

Згодом голова ЛОР Олександр Ганущин визнав бездіяльність правоохоронців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *