ОСТАННІ НОВИНИ

11 нардепів прогуляли всі засідання Ради в травні

|

Лише 164 народних депутати із 422 відвідали всі засідання Верховної Ради в травні. Про це йдеться в дослідженні КВУ, яке було виконано в рамках проекту «Дослівно», передає кореспондент Львівського порталу.

На фото нардеп від Львівщини Володимир Парасюк, який у травні не мав часу на законотіворчість, зате відзначився селфі на швидкості за кермом авто…

 

11 народних депутатів пропустили всі 100% засідань Ради в травні. Це Е. Матвійчук, А. Білецький, Д. Ярош, В. Парасюк (позафракційні), В. Богуслаєв («Воля Народу»), Є. Бакулін («Опозиційний блок»), П. Сабашук (БПП), а також С. Клюєв та О. Онищенко, який розшукує українська влада. Інформація за даними письмової та електронної реєстрації.

Серед фракцій найкраще відвідували засідання Ради в травні депутати Радикальної партії Олега Ляшка, Народного Фронту та БПП. В середньому на засіданнях були зареєстровані 89% депутатів РПЛ, 85% – НФ, 84% – БПП, 82% – «Самопомочі», 76% – «Батьківщини», 75% – «Відродження», 74% – позафракційних депутатів. Найгірші показники відвідуваності в «Опозиційного блоку» (68%) та «Волі Народу» (65%). Інформація за даними письмової реєстрації.

Загалом в травні відбулося 12 пленарних засідань Верховної Ради, на яких було прийнято в цілому понад 30 проектів законів та постанов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *