ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Стрию невідома особа підпалила Volkswagen Polo

|

У  місті Стрий спалахнула пожежа в автомобілі Volkswagen Polo. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

Так, 29 травня о 03:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в Стрию на вул. П.Обаля,2 в автомобілі «Volkswagen Polo».

На місце події оперативно виїхав пожежно-рятувальний підрозділ. Вогнеборці за лічені хвилини ліквідували пожежу, запобігши повному згоранню автомобіля. Пожежу локалізовано о 03:06 та повністю ліквідовано о 03:17. Вогонь встиг пошкодити моторний відсік, лобове скло, панель приладів та багажний відсік. На місці події працювали рятувальники ДПРЧ-8 м. Стрий.

Водночас, як повідомили правоохоронці, у Стрийський відділ поліції сьогодні, 29 травня о четвертій ночі з заявою про підпал свого автомобіля «Фольксваген Поло» звернулась 28-річна мешканка Стрия. Жінка повідомила, що годину тому невідома особа підпалила її автомобіль, запаркований на ніч біля будинку. Завдані збитки заявниця оцінила у 140 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Біля обгорілого «Фольксвагена» правоохоронці виявили ємність з різким запахом паливо-мастильних матеріалів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до десяти років позбавлення волі.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *