ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розшукують чоловіка, який вийшов з дому та пропав

|

На Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка. Про це повідомляє «Варта-1», передає кореспондент Львівського порталу.

Яворівським відділом поліції ГУНП у Львівській області встановлюється місцеперебування безвісті зниклого Жука Дмитра Мироновича, 1973 року народження, жителя с. Віжомля, Яворівського району Львівської області, який 22 травня 2017 року близько 20:00 год. вийшов з місця свого проживання та по даний час місце перебування його не відоме.

Прикмети: ріст 180см-190см, худорлявої тілобудови, очі голубі, волосся коротке русяве. Був одягнений в сіру балонову куртку з капюшоном, сині джинси, чорні туфлі на шнурки.

Особливі прикмети: на потилиці шрам довжиною близько 7 см, на грудях з лівого боку татуювання у вигляді летючої миші або сови, у нижній частині правої ноги татуювання у вигляді собору з трьома куполами.

Прохання до всіх, хто володіє інформацією про місце перебування зниклого або інформацією про маршрут його пересування, звертатись на оперативну лінію 102 або за телефонами : (03259) 2-10-30, 2-13-32.

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *