ОСТАННІ НОВИНИ

Молодому львів’янину терміново потрібна допомога

|

Львів’ян закликають врятувати Дмитра Вавринюка – хлопець опинився в ситуації, коли дати шанс на життя можливо тільки спільними зусиллями. Дмитро близько двох років бореться з гострою В-клітинною лімфобластною лейкемією та потребує пересадки кісткового мозку. Але в Україні такої операції не роблять. Клініка у Туреччині готова прийняти хлопця, однак сума лікування для родини юнака – непідйомна, передає Львівський портал.

Зараз Дмитро проходить лікування у гематологічному відділені №5 міської клінічної лікарні Львова. Після 17-ти блоків поліхіміотерапії, одного рецидиву, безлічі вливань крові та пункцій, хвороба повернулася знову, стався 2-й рецидив. Після досягнення ремісії необхідна пересадка кісткового мозку. Але її можуть зробити лише за кордоном. Клініка Medical Park в Туреччині виставила рахунок – 141 тисячу доларів. Це непосильна сума для Дмитра і його родини.

У Львові Дмитра знають як активіста «Феміністичної майстерні» та екологічно свідомого громадянина. Як громадський діяч хлопець намагається протидіяти різним формам дискримінації та насильства. Незважаючи на хворобу, в червні Дмитро завершує першу ступінь навчання на терапевта. Юнак прагне стати психотерапевтом і допомагати іншим людям, які потрапили в таку ж складну ситуацію.

«Я на власному досвіді знаю, з чим щодня зіштовхуються онкохворі люди в наш час, наскільки важлива підтримка. І хочу вміти надавати її якнайкраще», – зізнається хлопець. Попри важкий стан, Дмитро не падає духом і вірить в людську небайдужість: «Сума величезна, але моє бажання жити – більше. І я вірю, що людська доброта ВЗАГАЛІ НЕ МАЄ МЕЖ!  Біль я навчився терпіти. Що дійсно нестерпно, так це бачити сум в очах близьких, їхні сльози. Але Надія і Віра завжди жевріли в моєму і їх серцях. Прошу Вас, допоможіть мені! Я ще так багато хочу зробити! Людське життя безцінне, але моє зараз має конкретну ціну. З Вашою допомогою і Божою ласкою, я буду жити», – звертається Дмитро.

Дмитро народився у місті Дубно на Рівненщині. У 2008 році закінчив музичну школу (клас фортепіано) з відзнакою. У 2014 році закінчив навчання в ЛНУ ім. І. Франка за спеціальністю інформаційні технології проектування. Хлопець працював адміністратором в інтернет-кафе «Чорна Медея», а згодом менеджером з продажу в компанії UEX.

Юнак – напівсирота. Батько помер у березні 2013 року від крововиливу у мозок. Мама – інвалід ІІ групи. 25 травня 2015 року в нього діагностували гостру лімфобластну лейкемію.

Реквізити карток: Картки (на ім’я Дмитро Вавринюк):

5168 7426 0631 2258 ПриватБанк

5104 7700 1059 1842 Ощадбанк

Контактні телефони +380939295305 (Дмитро); +380668210772 (мама Надія)

Спільнота підтримки Дмитра в Facebook: https://www.facebook.com/groups/dmytro.help

Відеоролик: https://www.youtube.com/watch?v=nF-uVzLZim8&feature=youtu.be

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *