ОСТАННІ НОВИНИ

Молода матір задушила двомісячне немовля, а потім намагалася його спалити

|

На Прикарпатті 23-річну жінку підозрюють у вбивстві двомісячного сина. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Івано-Франківській області.

Як зазначають правоохоронці, з повідомленням про зникнення дитини до поліції звернувся 49-річний батько малюка, який вказав, що дитина проживала разом з матір’ю у с.Кобаки Косівського району.

Під час виїзду на місце події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що вчора, 28 травня, на території лісового масиву поряд із с. Кобаки Косівського району Івано-Франківської області в яру виявлено тіло немовляти.

«В ході слідчих дій встановлено, що 27 травня в обідню пору доби у матері дитини виник умисел на умисне позбавлення життя свого сина. Провівши огляд тіла, правоохоронці виявили на шиї сліди від тканинного шнурка, що вказує на те, що матір обмотала ним шию дитини та шляхом удушення вбила його. У подальшому, як встановило наразі слідство, підозрювана, з метою приховання слідів злочину, намагалася спалити його на території свого господарства, однак їй це не вдалося. Тоді молода жінка загорнула тіло у тканину і винесла його до лісового масиву, де залишила в глибині лісу в яру, при цьому знову спробувала спалити, щоб не залишати слідів», – йдеться у повідомленні пре-служби ГУ НП у Івано-Франківській області

Підозрювану затримали у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їй підозри у вчиненні злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У справі призначено проведення ряду експертиз. Проводиться слідство. Такий злочин карається позбавленням волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Фото: поліція

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *