ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники виявили у поштових посилках частини вогнепальної зброї

|

Працівники Львівської митниці ДФС виявили у поштових посилках виявили частини вогнепальної зброї, ножі та меч-катану. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

Так, нещодавно під час митного огляду міжнародних поштових відправлень працівники митного поста «Львів-поштовий» у шести посилках виявили заборонені до пересилання предмети: металевий предмет з довжиною леза 60,5 см з маркуванням «Cold stell» South Africa в чохлі, два ножі, металеві запчастини, схожі до частин зброї. Їх скерували до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Згідно з висновком експертного дослідження встановлено, що металевий предмет – це меч, виготовлений промисловим способом за типом японської шаблі «катана», він є довгоклинковою холодною зброєю колючо-рублячої дії. Два ножі теж є холодною зброєю.

Металеві запчастини – ствол, затвори, кожухи, приклади, магазини тощо, загалом 29 шт. – є складовими частинами нарізної вогнепальної зброї.

Відправниками, згідно з митними поштовими деклараціями, є громадяни, що живуть або перебувають у США, а отримувачами – громадяни України в різних регіонах України.

За ознаками ст. 473 Митного кодексу України складено протоколи про  порушення митних правил. Предмети правопорушення вилучено. Здійснюється провадження.  Справи будуть скеровані до суду.

Фото: ДФС у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *