ОСТАННІ НОВИНИ

За ніч прикордонники затримали 6 порушників з Туреччини та Молдови

|

Протягом ночі співробітники Держприкордонслужби затримали 6 порушників, які намагалися незаконно перетнути державний кордон. Вони виявилися громадянами Туреччини та Молдови. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

Четверо громадян Туреччини затримали на Буковині сьогодні рано вранці. Інформацію про наміри порушників прикордонники Чернівецького загону отримали від оперативних співробітників відомства. Групу мандрівників, серед яких була жінка та троє чоловіків, зупинили за 500 метрів від кордону. Документів при собі вони не мали. Наразі тривають подальші перевірочні заходи, в тому числі встановлюються особи, які могли допомагати мігрантам в незаконній подорожі.

Ще одного турка затримали прикордонники Львівського загону. Його рух викрили вночі за допомогою приладу нічного бачення. Порушник саме намагався подолати загороджувальний паркан, аби потрапити в Польщу. Відмітимо, що це вже не перша незаконна подорож іноземця, до цього він вже затримувався прикордонниками.

А порушника з Молдови затримали на Одещині прикордонники відділу «Чорна» Подільського загону. В Україну він теж пробирався вночі та був помічений прикордонним нарядом за допомогою технічних засобів охорони кордону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *