ОСТАННІ НОВИНИ

Карпати гарантували собі місце в УПЛ на наступний сезон

|

Луцька Волинь та львівські Карпати зіграли 27 травня на стадіоні «Україна» в рамках 31 туру УПЛ. Перемогу здобули Карпати – 1:0. Про це повідомляє Футбол, 24.

Через проведення легкоатлетичних змагань на луцькому «Авангарді» «хрестоносці» грали домашній матч на львівському стадіоні «Україна». Через перебір карток поєдинок пропускав «лев» Олександр Гладкий. Віталій Кварцяний та Володимир Дикий поставили до старту суцільну молодь, де найдосвідченішими гравцями були Шаповал, Никитюк Роман, Чепелюк, Мелінішин.

Вже на 2 хвилині Вербний ледве не відкрив рахунок – воротар Марчук впорався. Посеред другого тайму Олег Дулуб, вочевидь, вирішив підсилити атаку: білоруський тренер замість Лобая випустив на поле Чачуа. Наприкінці першої половини матчу Гуцуляк замкнув передачу від Худоб’яка.

На 52 хвилині Худоб’як ледве не подвоїв перевагу “зелених”, але не реалізував чистий вихід віч-на-віч. Через трохи вже Чачуа не переграв Марчука.

«Леви» набирають 27 балів та гарантують собі прописку в УПЛ на наступний сезон. В останньому турі УПЛ лучани вирушать до Дніпра. Карпати гратимуть проти Зірки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *