ОСТАННІ НОВИНИ

У пунктах пропуску виявили «крадені» транспортні засоби

|

За минулу добу в пунктах пропуску прикордонники Сумського та Мостиського загонів в черговий раз виявили транспортні засоби іноземної реєстрації з невідповідністю номерів кузовів.

Так, оглядаючи в пункті пропуску «Бачівськ» вантажний автомобіль «Ман» узбецької реєстрації, яким в’їжджав до України громадянин Узбекистану, прикордонний наряд Сумського загону виявив розбіжність номеру кузова вантажівки з номером, який вказаний в реєстраційному документі.

Також, під час перевірки в пункті пропуску «Катеринівка» легкового автомобіля «Опель» молдовської реєстрації, на якому слідував до України громадянин Російської Федерації, охоронці кордону цього ж загону виявили розбіжність ідентифікаційного номеру кузова транспортного засобу з номером, який вказаний в свідоцтві про реєстрацію цього автомобіля.

Крім того, ще одну автівку «Форд» польської реєстрації з невідповідним номером кузова виявили в пункті пропуску «Краківець» прикордонники  Мостиського загону.

Наразі на водіїв складені адміністративні матеріали за статтею 121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Транспортні засоби «Ман», «Опель» та «Форд 1998, 1999 та 1990 років випуску відповідно встановленим порядком передали працівникам Національної поліції для проведення подальших перевірок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *