ОСТАННІ НОВИНИ

Смертельна ДТП на Бродівщині. Серед постраждалих діти

|

На Бродівщині зіткнулися два легковика. У аварії зазнати травм четверо осіб, серед них двоє неповнолітні. Водій одного із ато помер у кареті швидкої допомоги. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті із питань цивільного захисту населення ЛОДА.

Небезпечна подія трапилася 26 травня о 13:40 поблизу с. Пониковиця Бродівського району на автодорозі Броди – Пониковиця. Вводій легкового автомобіля «Ніссан Мікра» не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем «Форд Мондео». Внаслідок зіткнення отримали травми різного ступеню важкості 4 (чотири) особи, з них 2 дітей.

41-річний водій автомобіля «Ніссан», мешканець м. Броди, помер в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні. Його 9-річна пасажирка (теж жителька Бордів) була госпіталізована до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит».

Також поранень зазнав водій 54-річний водій «Форда», житель с. Колпин Бродівського району, який був госпіталізований до Бродівської ЦРЛ. Його 9-річну пасажирку, жительку с. Колпин, було госпіталізовано до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит».

Незадовільні дорожні умови, що могли стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди не виявлені. Причини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *