ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали квартирних крадіїв

|

Патрульні Львова затримали двох осіб під час спроби незаконно потрапити у чуже житло. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора вдень до патрульних 3 батальйону надійшов виклик, що невідомі особи намагаються проникнути в квартири сусідів на вулиці Володимира Великого. Патрульні негайно прибули на місце події і на одному з поверхів виявили підозрілу особу і ще одну поверхом вище, яка почала швидко спускатися. Чоловіки не змогли пояснити, що роблять у цьому будинку.

При поверхневій перевірці у них виявили інструменти, рукавички та інші речі. На одній із перелічених заявницею квартир було заліплене жувальною гумкою дверне вічко, а на другій – відкручені шурупи та пошкоджений замок.

На місце події викликали слідчо- оперативну групу. Патрульні з’ясували, що 31-річні чоловіки львів’яни і проживають у Шевченківському районі Львова. За вказаною адресою вони приїхали на автомобілі Honda Civic і залишили її в дворі. Полісмени допомогли у проведенні процесуальних дій слідчим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *