ОСТАННІ НОВИНИ

Учасники АТО отримали понад п’ять тисяч земельних ділянок на Львівщині

|

Із початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками у Львівській області військовослужбовці та їх сім`ї отримали у власність 5 956 земельних ділянок, загальною площею 1 624 гектари.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Ділянки призначені для будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства.

Із цієї кількості рішень головне управління Держгеокадастру у Львівській області видало 3 928 наказів про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок, загальною площею 1163 гектари. Землі розташовані поза межами населених пунктів. Учасники АТО приватизували ділянки переважно для ведення садівництва (3 354 земельні ділянки), особистого селянського господарства (506 земельних ділянок) та індивідуального дачного будівництва (68 земельних ділянок).

Також ГУ Держгеокадастру у Львівській області надало учасникам АТО та членам їх сімей 3 571 дозвіл на розробку документації із землеустрою. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Варто зазначити, що найбільше видано наказів про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо земельних ділянок для учасників АТО у Пустомитівському (1 242), Жовківському (1 099) та Бродівському районах (648) Львівської області.

Ще 2 028 земельних ділянок, в межах населених пунктів, військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі військові використають переважно для будівництва індивідуальних житлових будинків (1 566 земельних  ділянок).

Зауважимо, що ознайомитися з переліком пропонованих земельних масивів для надання у власність учасникам АТО, іншою важливою інформацією можна на сайті Держгеокадастру Львівщини, у рубриці «Учасникам АТО» .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *