ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться 1-ий етап чемпіонату України з дріфтингу

|

Львів готується приймати перший етап чемпіонату України з дріфтингу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Цього року організатори змагань приготували для учасників та вболівальників чимало нововведень. Сенсаційна конфігурація траси, незвичайний парад пілотів та багато нових активностей чекають глядачів на відкритті 1-го етапу чемпіонату України з дріфтингу у Львові 10-11 червня 2017 року на майданчиках для паркування Р6 та Р7 біля стадіону «Арена-Львів».

«Для глядачів змінена траса виявиться більш видовищною, для пілотів – складнішою. Конфігурація треку вимагатиме від учасників спалювати більше покришок, звідси – більше диму та неймовірних піруетів. Буде і швидкість, і багато перекладань, і вимога їхати близько до бетонних блоків та клипінг зон. Нововведення покликані підвищити скіл у пілотів та подарувати глядачам ще більше позитивних вражень від дріфтингу.

Та це не єдиний сюрприз Львівського етапу. На всіх чекає офіційне відкриття Drift Competitions of Ukraine – абсолютно новий парад учасників з повною інтеграцією глядачів у шоу.

Також в переліку нових активностей з’являться два серйозні нових пункти: Чемпіонат України з автозвуку та дріфт-шоу на радіокерованих машинах. Так, ці два самостійні заходи наразі проходитимуть в рамках першого етапу Drift Competitions of Ukraine»,- зазначають організатори.

Довідка

Car Emotion – щорічний Чемпіонат України з автозвуку, основною метою проведення якого є популяризація автозвукового спорту і car-audio руху в Україні.

Фановий захід Drift Radio Control також проходитиме у дні першого етапу національної серії змагань з дріфтингу. Масштаб учасників 1:10. Є повнопривідні та задньопривідні моделі, всі на електромоторах. Унікальність цього виду спорту в тому, що на трасі потрібно контролювати траєкторію, швидкість, кут дріфту, відстань від суперника. Фізика поведінки автомобіля дуже схожа з повнорозмірним дріфтом.

Вхід на дійство платний, за квитками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *