ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині посадовці сільради так і не ліквідували стихійний скотомогильник

|

Голову Боянецької сільської ради притягнуто до адмінвідповідальності через невиконання розпорядження Держекоінспекції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі інспекції.

Державною екологічною інспекцією у Львівській області проведено позапланову перевірку Боянецької сільської ради Жовківського району, на території якої у лютому цього року виявлено скотомогильник приблизною площею 3 га та надано припис щодо усунення виявлених порушень.

Держінспектором встановлено, що припис щодо вжиття заходів з ліквідації виявлених несанкціонованих і неконтрольованих звалищ відходів на території Боянецької сільської ради не виконано. Зазначене є порушенням виконання законних розпоряджень чи приписів посадових осіб органів, які здійснюють державний контроль у галузі охорони навколишнього природного середовища.

За результатами проведеної позапланової перевірки голову Боянецької сільської ради притягнуто до адмінвідповідальності згідно ст. 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення та надано повторний припис щодо усунення недоліків та порушень вимог природоохоронного законодавства.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *