ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на роботу в ЛОДА

|

Львівська обласна державна адміністрація оголошує конкурс на заміщення вакантної посади завідувача сектору внутрішнього аудиту апарату. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Кваліфікаційні вимоги:

– вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра (у разі коли особа, яка претендує на зайняття посади державної служби категорії «Б», здобула вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста (повну вищу освіту) відповідно до підпункту 2 пункту 2 розділу XV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про вищу освіту», така освіта прирівнюється до вищої освіти ступеня магістра.

– досвід роботи на посадах державної служби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Для участі у конкурсі слід подати документи:

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246), до якої додається резюме у довільній формі;

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву (за формою згідно з додатком 3 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246), про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

3) письмова заява, в якій повідомляється, що до особи не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та згода на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно особи відповідно до зазначеного Закону або копія довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4) копія (копії) документа (документів) про освіту;

5) заповнена особова картка встановленого зразка з відповідними додатками;

6) декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік (подається в порядку, передбаченому Законом України «Про запобігання корупції»);

7) посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

Документи необхідно подати за адресою:  м. Львів, вул. Винниченка, 18,  каб. 245 до 27 червня.

Конкурс на заміщення вакантної посади завідувача сектору внутрішнього аудиту апарату обласної державної адміністрації відбудеться 30 червня о 12 год у приміщенні Львівської ОДА (вул. Винниченка, 18, каб. 257).

Контактна особа: Світлана Мандюк, тел.: (032)2 999 492, e-mail: [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *