ОСТАННІ НОВИНИ

За ніч у Львові впіймали десятьох п'яних водіїв

|

Цієї ночі у Львові склали протоколи на десятьох водіїв, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Ілюстративне фото

«Цієї ночі патрульні склали на 10 водіїв протоколи за керування в стані сп’яніння. Один з них зіткнувся з деревом. Цей випадок наочно показує, які наслідки можуть бути коли сідаєш за кермо в стані сп’яніння. Закликаємо всіх водіїв в жодному разі не сідати за кермо напідпитку, оскільки це може призвести до трагічних наслідків», – зауважила командир 1 батальйону патрульної поліції Львова Світлана Гірняк.

Так, вчора ввечері на телефон гарячої лінії 102 зателефонував диспетчер таксі та повідомив, що один з їхніх працівників бачив водія, який можливо перебуває в стані алкогольного сп’яніння та здійснив ДТП, а саме зіткнувся з деревом. Патрульні прибули на вулицю Замарстинівську, куди вказав заявник, та побачили автомобіль Volkswagen, який був пошкоджений внаслідок зіткнення у дерево. Інспектори поспілкувалися з водієм та запропонували йому пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння, однак він відмовився.

На водія склали два протоколи: за ст.124 КУпАП (Створення ДТП) та за ст.130 КУпАП (Керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння).

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *