ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили Центр розвитку місцевого самоврядування

|

У четвер, 25 травня, у Львові відбулося урочисте відкриття офісу Львівського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування», створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Установа «Центр розвитку місцевого самоврядування» (ЦРМС) – недержавна неприбуткова організація, створена з метою сприяння зміцненню спроможності органів влади та місцевого самоврядування на центральному, регіональному та місцевому рівнях в тісній координації із Мінрегіоном.

Участь у офіційному  відкритті Центру розвитку місцевого самоврядування у Львівській області взяли Посол ЄС, Голова Представництва ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі, керівник програми U-LEAD від GIZ Бастіан Файгель, керівник програми U-LEAD від SIDA, перший секретар Посольства Швеції в Україні Камеран Худур, голова консультативної місії ЄС (КСЄС) Кястутіс Ланчінскас, а також директор Центру розвитку місцевого самоврядування у Львівській області Андрій Бринь та представники  об’єднаних територіальних громад та інших органів місцевого самоврядування Львівщини.

Учасники заходу урочисто перерізали стрічку та виголосили промови.

«Відкриття Центру розвитку місцевого самоврядування – це потужний сигнал для суспільства, уряду громадян України, зокрема мешканців Львівщини про те, що альтернативи процесам децентралізації немає. І робота цього офісу без сумніву пришвидшить ці процеси. Від імені обласної ради яка представляє інтереси громад області дякую європейським партнерам за готовність допомагати Україні з адміністративно-територіальною реформою і я переконаний, зо у нас все вдасться», – наголосив під час виступу Андрій Білоус.

Фото: ЛОР

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *