ОСТАННІ НОВИНИ

Річниця трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі. 30 травня у Львові оголошено днем жалоби

|

Міський голова підписав розпорядження, яким 30 травня, день, коли торік на полігоні твердих побутових відходів у с. В. Грибовичі сталася трагедія (зсув грунту і обвал), оголошено днем жалоби у м. Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У цей день на всій території міста вивісять Державний Прапор України з траурними стрічками, приспустять Державний Прапор на усіх адміністративних будівлях.

Також у розпорядженні зазначено: «рекомендувати обмежити проведення розважальних заходів, рекомендувати внесення необхідних змін до програм телебачення і радіо».

«Ми маємо мати повагу до Дня жалоби і розуміти, як варто поводитись в такі дні. Тому просимо заклади громадського харчування та торгівлі з розумінням поставитись до ситуації та стишити на один день звук динаміків. Також закликаємо обмежити розважальні заходи», – наголосив в. о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

Як повідомляв Львівський портал, все почалося із пожежі, яка спалахнула 28 травня. Детальніше читайте у матеріалі «Трагедія Грибовицького сміттєзвалища. Хронологія подій».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *