ОСТАННІ НОВИНИ

«Нова пошта» скаржиться, що фіскали перешкоджають її роботі

|

Керівництво «Нової пошти» скаржаться, що податківці перешкоджають роботі і втручаються у сектор митного оформлення міжнародних експрес-відправлень компанії. Відповідну заяву поширено на офіційній сторінці «Нової пошти» у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

На «Новій пошті» заявляють, що працівники ДФС України втручаються у роботу компанії п’ятий день поспіль.

«У нас тривожні новини: вже п’ятий день працівники внутрішньої безпеки ДФС втручаються в роботу сектору митного оформлення міжнародних експрес-відправлень на нашій сортувальній станції, куди надходять посилки з міжнародних напрямків. Не надаючи жодних пояснень, вони оглядають усі без винятків посилки, несанкціоновано фотографують та знімають на відео прийом посилок з авіа та навіть автомобільних рейсів і заважають їхній обробці, створюючи штучні перешкоди. При цьому будь-яких порушень, які б давали підстави для такої поглибленої уваги, не виявлено», – йдеться у повідомленні.

«Поштарі» називають дії податківців необґрунтованими і пропереджають людей про можливий зрив поставок посилок.

«Необгрунтоване втручання в нашу роботу з боку ДФС призводить до затримки доставок нашим клієнтам та до накладення штрафних санкцій з боку інших державних органів. Тому ми просимо вас про розуміння: ми робимо все можливе, аби посилки дісталися адресатів, хоч це й може бути пізніше обумовлених строків…  ДФС має право вчинити перевірку, однак зараз перешкоджання роботі нашого митного пункту відбувається всупереч чинному законодавству», – повідомляє НП.

У компанії переконані, що дії податківців спрямовані на дискредитацію репутації «Нової пошти». Якщо працівники ДФС й надалі зриватимуть робочий процес то у НП готові позиватися до суду.

«Враховуючи кілька інформаційних атак на «Нова пошта Інтернешнл» з боку зацікавлених осіб/підприємств, ми робимо висновок про те, що ці акції сплановані і спрямовані на те, щоб дискредитувати компанію… Ми очікуємо припинення неправомірних дій з боку внутрішньої безпеки ДФС. В іншому випадку ми будемо вимушені звернутися до суду, оскільки зараз наші з вами права та інтереси є під загрозою», – йдеться у повідомленні «Нової пошти».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *