ОСТАННІ НОВИНИ

На утримання львівських парків витратять більше дев'яти мільйонів

|

Департамент містобудування Львівської міської ради уклав низку угод на утримання парків міста до кінця 2017 року з ЛКП «Зелений Львів» та його дочірнім підприємством «Скнилів-парк» на загальну суму 9,12 млн грн. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro. Про це повідомляють «Наші гроші. Львів».

Перелік робіт за угодами включає очищення доріжок від снігу, підмітання доріжок при середній та великій засміченості та очищення їх від трави, прочісування газонів, очистку урн від сміття, посипання доріжок піском, обрізування з прорідженням крони дерев, садіння дерев, кущів, квітів.  Також договором передбачені послуги з вивезення листя, сміття, гілок, дров з навантаженням тощо.

Так, ЛКП «Зелений Львів» надаватиме послуги з утримання земельних насаджень парків  «Стрийський», ім. І. Франка, «Замарстинівський», «700-річчя Львова», ім. Папи Римського Івана-Павла ІІ та зеленої зони «Кортумова Гора», що коштуватиме бюджету 2,92 млн грн.

Також «Зелений Львів» за 1,6 млн грн утримуватиме парки «Високий замок», «Залізна вода» та «Снопківський», та за 1,4 млн грн – парк «Личаківський», в тому числі Пагорб Слави, лісопарк «Погулянка» за зелену зону «Майорівка».

«Скнилів-парк» займатиметься утриманням парків «Піскові озера», «Горіховий гай», «Бондарівка» та ім. Архангела Михаїла на вул. Стрийській, чиї річні послуги коштуватимуть 1,6 млн грн.

Стільки ж, 1,6 млн грн, «Скнилів-парк» отримає за догляд парків «Скнилівський», «Левандівський», «Озеро Левандівське», ім. І. Виговського та лісопарку «Білогорща».

Нагадаємо, керівником ЛКП «Зелений Львів» з січня 2012 року є Богдан Москвяк.

Фото: nash.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *