ОСТАННІ НОВИНИ

Данська компанія відкрила новий корпус меблевої фабрики на Львівщині

|

У четвер, 25 травня, у селі Лозино, Яворівського району відкрили новий корпусу меблевої фабрики данської компанії «Крагелюнд Феніче Холдинг та Інновейшн Лівінг». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Нові потужності підприємства оглянули Посол ЄС, Голова Представництва ЄС в Україні Хюґо Мінґареллі, віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України – Іванна Климпуш-Цинцадзе, голова Львівської ОДА Олег Синютка. Вони дали символічний старт першому верстату в новому корпусі виробництва.

«Зараз маємо до цього підприємства відреконструйовану дорогу сюди. Ми пообіцяли інвестору – якщо він буде розширювати виробництво, то зі сторони влади ми забезпечимо інфраструктуру, яка би забезпечувала комфортний бізнес. І виграють від цього мешканці Львівщини» – наголосив під час відкриття нових потужностей меблевої фабрики голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Підприємство засноване у 2008 році та спеціалізується на виробництві м’яких меблів та за більш ніж вісім років своєї діяльності стало одним з найбільших експортерів продукції в регіоні.

Після закінчення розширення виробничих потужностей навесні 2017 року, обсяги виробництва збільшаться у п’ять разів, а продукція постачатиметься до 80 країн світу.

«З відкриттям цього підприємства ще більше родин довкола будуть залучені в його роботу. Все більше родин будуть відповідати  тим стандартам, які приносять до нас закордонні партнери, вкладаючи, вірячи і сподіваючись на нас тут в Україні, а також навчаючи нас новому виробництву. Переконана, що й нашого досвіду є достатньо для того щоб і ми доклалися до цієї спільної розбудови нових можливостей як для нас так і для Європи» – зазначила під час виступу віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України – Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Станом на 2017 рік загальна вартість залучених інвестицій на підприємство складає 3 338 154 дол. США, з них: – 1 002 442 дол. США – грошовими коштами – 115 712 дол. США – швейним та деревообробним обладнанням.

На сьогодні на підприємстві працевлаштовано 80 працівників, кількість яких до кінця 2017 року планується збільшити до 200 чоловік. Середня заробітна плата на підприємстві становить 7 тис. грн..

Довідково:

Обороти меблевої фабрики у 2015 році – 13 043 000 грн., які у 2016 збільшились до 25 000 000 грн. У 2017 заплановано збільшення оборотів підприємства до 35 000 000 грн., у 2018 до 56 000 000 грн. за рахунок збільшення виробництва м’яких меблів.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *