ОСТАННІ НОВИНИ

Частину траси Львів-Самбір-Ужгород закрили на ремонт (схема об’їзду)

|

У зв’язку  з початком проведення ремонтних робіт на автомобільній дорозі державного значення Львів-Самбір-Ужгород  на ділянці км 16+000 – км 17+000 (село Ставчани) рух автомобільного транспорту заборонено! У Ставчанах  проводяться роботи з влаштування залізобетонної труби. Про це Львівському порталу повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Об’їзд пасажирського, автомобільного транспорту, екстрених служб  буде здійснюватись за наступними маршрутами: а/д С 141208 Пустомити-Оброшине – комунальні дороги с. Ставчани – виїзд на а/д Н-13 Львів-Самбір-Ужгород  та в зворотньому напрямку.

Загалом, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області розпочато ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-13 Львів-Самбір-Ужгород  на ділянці км 10+200 – км 72+757  від м. Львова до м. Самбора.

Згідно попередніх планів роботи на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-13 Львів-Самбір-Ужгород на ділянці  км 10+200 – км 72+757   триватимуть  до 01.09.2017 року.

Організація дорожнього руху погоджена з Національною поліцією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *