ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за підозрою у сутенерстві затримали директора заводу «ЛОРТА»

|

Учора, 23  травня, увечері працівниками Нацполіції було затримано директора ДП «Львівський завод ЛОРТА» Олега Погребняка, якого разом із ще сімома особами підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч.3. ст.303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Цей факт Львівському порталу підтвердили власні джерела у поліції.

Також цю інформацію підтвердили в обласній прокуратурі:

“За процесуального керівництва відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури Львівської області спільно з працівниками правоохоронних органів Львівщини повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 303 КК України керівнику державного підприємства у місті Львові. Зазначимо, що останній підозрюється в організації сутенерства, а саме в занятті проституцією в складі організованої злочинної групи.”, – йдеться в офіційному прес-релізі.

23 травня  ухвалою Галицького районного суду міста Львова задоволено клопотання прокуратури про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. При цьому, судом визначено заставу в розмірі 128 тис грн.

Відповідно до санкцій інкримінованого злочину, злочинцю загрожує покарання до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна або без такої.

Раніше у Нацполіції Львівщини повідомляли про підозри Погребняку та його спільником та про оголошення їх у розшук.

Олег Погребняк очолив підприємство «Укроборонрому» ДП «Львівський завод ЛОРТА» у березні 2016 року. Раніше він був керівником іншого підприємства «Укроборонпрому» – «Імпульс», довкола якого була низка скандалів, та був радником директора Львівського бронетанкового заводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *