ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шахрай видурив у іноземця чимало валюти

|

У Львові шахрай заволоділа коштами іноземця. За виготовлення посвідки на тимчасове проживання в Україні аферист взяв у потерпілого 1500 доларів США. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Галицький відділ поліції надійшла заява від 35-річного громадянина однієї із пострадянських країн, який зараз проживає у місті Буськ. Приватний підприємець повідомив, що на початку березня його знайомий пообіцяв йому допомогти виготовити посвідку на тимчасове проживання в Україні. За послугу він отримав від заявника 1500 доларів США, проте документ не зробив і гроші не повернув.

Правоохоронці встановлюють обставини події. За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Вчинення цього злочину арається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *