ОСТАННІ НОВИНИ

Спортсмени Львівщини здобули чимало медалей на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное

|

Команда Львівщини здобула 17 нагород на чемпіонаті України серед юніорів з веслування на байдарках і каное. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Днями в м. Дніпро завершився чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юніорів. Збірна команда Львівської області у загальнокомандному заліку посіла перше місце, випередивши команди господарів змагань та Вінниччини.

Визначальним цей чемпіонат став для веслярів Віталія Брезіцького і Василя Чедрика (обидва вихованці ДЮСШ «Добротвір»), які, здобувши перемогу в байдарці-двійці на дистанції 1 000 метрів, вибороли право брати участь у складі збірної команди України в чемпіонаті Європи серед юніорів, що відбудеться в червні в Белграді.

Варто зазначити, що в межах чемпіонату України відбулися змагання на дистанції 500 метрів для відбору на Європейський юнацький олімпійський фестиваль. Саме ця дистанція є вирішальною для визначення учасників фестивалю. Львівщина має і тут успіх – вихованка СДЮШОР «Веслярик», байдарочниця Ілона Кушнірук виборола таке право.

Загалом же веслярі Львівщини здобули в чемпіонаті України серед юніорів 17 нагород різного ґатунку.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *