ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують на зустріч з британським еко-активістом

|

У четвер у Першій Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2а) пройде зустріч з британським еко-активістом Філом Торнхіллом, котрий був координатором та співзасновником «Кампанії проти змін клімату (CCC)» у Великобританії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Кампанію змін проти клімату (CCC) організували найбільш проривні та найбільш масові демонстрації на той час, що вимагали дій зі зміни клімату. Кампанія містера Торнхілла розрослась до міжнародних масштабів з узгодженими діями по всьому світу», – наголошують у ГО «За ЕКОрозвиток».

За словами організаторів, Філ Торнхілл розповість про науку зі змін клімату, пояснить, чому це така серйозна загроза для людства.

«Разом з Філом ми ознайомимось з засніженою Арктикою, що вже втрачає свій блиск, дізнаємося, чому Європі загрожує холод, хоча клімат стає теплішим, а також ознайомимося з тим, наскільки серйозні зміни клімату відбулися, відбуваються чи відбудуться в майбутньому. Також Філ розповість про те, як він та його партнери намагались агітувати до дій зі зміни клімату у Великій Британії», – розповідають у ГО «За ЕКОрозвиток».

Захід відбудеться у четвер, 25 травня, у Першій Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2а). Початок о 18:30. Вхід вільний. Контактна особа – Діана Попфалуші, 063 426 17 03, [email protected].

Фото: ЛМР

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *