ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться потужний міжнародний медичний конгрес

|

Впродовж 9-11 вересня 2018 року у Львові відбудеться міжнародний медичний конгрес Annual EHS Monothematic Conference on the state of art in hernia repair. Організатором конгресу є Європейська Асоціація хірургів-герніологів (European Hernia Society). Очікується, що захід відвідає понад 500 учасників з України та з-за кордону.

Ініціаторами проведення конгресу у Львові стали Президент Української асоціації хірургів-герніологів професор Ярослав Фелештинський та делегат від України у Європейській Асоціації герніологів д-р Орест Лерчук.

«Проведення конгресу такого високого рівня у Львові дозволить українським хірургам перейняти найкращий досвід від своїх іноземних колег. Три дні конгресу будуть насичені наукою та практикою лікування гриж, спілкуванням із колегами та пізнанням міста», – зазначив доктор Орест Лерчук.

ЛКП «Львівське конференц-бюро» допомагало ініціаторам у підготовці заявки на проведення конгресу. «Нам треба було підготувати дуже сильну пропозицію від міста, адже конкуренція у світі за медичні конгреси – величезна, – зазначає директор Львівського конференц-бюро Ліна Остапчук. – «Так, цього року у травні конгрес відбувається у Відні, минулого в Роттердамі, а до того у Мілані. Із 1979 року конгрес хірургів-герніологів щороку проходить в іншому місті світу, і ось у 2018 році вперше відбудеться в Україні, а саме у Львові».

«Кінцеве рішення про проведення конгресу у Львові організаційний комітет ухвалив після відвідання міста у квітні. Ми оглянули основні місця проведення заходу, зустрілись із міським головою, місцевими партнерами. Членам правління Асоціації дуже сподобалось гостинне місто, належні умови для проведення масштабного конгресу, а головне – підтримка та розуміння керівництва Львова важливості проведення таких заходів у місті», – каже д-р Орест Лерчук.

Довідка:

Європейська Асоціація хірургів-герніологів (англ. The European Hernia Society EHS-GREPA) – неприбутковий міжнародний науковий форум, що займається вивченням та впровадженням стандартів у хірургічному лікуванні гриж. Заснований групою французьких хірургів у 1979 році, сьогодні форум нараховує 19 національних відділень та більш ніж 1100 членів. Діяльність Асоціації спрямована на покращення хірургічного лікування пацієнтів з грижами передньої черевної стінки. Включає в себе оцінку перебігу післяопераційного періоду, аналіз післяопераційних ускладнень та рецидиву грижі. З цією метою EHS проводить щорічний конгрес, на якому презентують та обговорюють нові наукові дослідження в хірургії гриж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *