ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові День Європи відсвяткують на бронетанковому заводі

|

У четвер, 25 травня, День Європи під гаслом «Україна – Європейський щит!» відзначатимуть масштабним дійством на бронетанковому заводі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Локація для проведення цього проекту обрана невипадково – ДП «Львівський бронетанковий завод». Адже основною місією заходу є показати силу значення культури – мистецтво в боротьбі за мир.

Програма заходу передбачає поєднання європейської класичної, популярної музики та популярної музики у супроводі симфонічного оркестру під батутом відомої української диригенти Оксани Линів, хореографічно-пластичних етюдів, української військової техніки та військової атрибутики. Урочистість буде супроводжуватись світловими та мультимедійними ефектами, оригінальними образотворчими декораціями, інсталяцією, що створять феєричний шарм та атмосферу свята.

Мистецьке дійство відбудеться з  ініціативи Львівської обласної державної адміністрації за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій.

День Європи для України загалом і для Львівщини зокрема – особлива подія у прагненні нашої держави стати повноправним членом Європейської спільноти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *