ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують до благодійного катання на байках

|

У неділю, 28 травня, з 14.00 до 18.00 год. у Львові ЛМГО «Мотоклуб Галицькі байкери» та Благодійний Фонд «Я не один» запрошують покататись на байку і таким чином допомогти хворим дітям. Акція «Коло благодійності» присвячена Дню захисту дітей, і має на меті зібрати кошти для оплати операцій дітям із малозабезпечених сімей та дітям-сиротам. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Під час акції кожен охочий зможе проїхатись із байкером і, таким чином, долучитися до збору коштів на операції дітям. Символічне коло благодійності охоплюватиме маршрут: площа перед Оперним театром – пр. Свободи – пл. Міцкевича – пр. Свободи – площа перед Оперним театром.

«Вже кілька років поспіль мотоклуб Lions MC організовує соціальну допомогу дитячим будинкам різного типу у Львові та області. Цього року, скооперувавшись із благодійним фондом «Я не один», вирішили здійснити більш масштабну акцію. Під час події ми будемо збирати гроші на операції дітям, які їх потребують. Але головна мета – це привернення уваги до проблеми лікування дітей з малозабезпечених сімей. Люди мають розуміти, що така проблема існує і вона дуже серйозна», – зазначає член ЛМГО «Мотоклуб Галицькі байкери» Вальдемар Надіжко.

Акція збере приблизно 50 байкерів міста. Детальніше – на сторінці зустрічі у Facebook.

Сьогодні, об 11:00 год. у «LEOPOLIS» (вул. Дж. Дудаєва 20, 3 поверх) відбудеться прес-конференція щодо акції.  Учасники прес-конференції: Вальдемар Надіжко, Андрій Мельничук – члени ЛМГО «Мотоклуб Галицькі байкери»;  Олександр Плащенко, Андрій Дворакевич – члени благодійного фонду «Я не один».

Ілюстративне фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *