ОСТАННІ НОВИНИ

Як у Львові відбувається каналізування вулиць

|

У Личаківському районі на вулицях Козацька-Кошова тривають роботи зі спорудження нових каналізаційних колекторів, передає кореспондент Львівського порталу.

«На сьогодні триває каналізування вулиці Тракт Глинянський , Кошова та Козацька. Загальна довжина колектору становить майже 1700 метрів. Плануємо до кінця цього року максимально найскладніші роботи закінчити. Можливо по вулиці Тракт Глинянський виникнуть певні труднощі, у зв’язку з тим, що магістральна вулиця, то там можливо будуть певні техологічні затримки. Прокладання каналізації у цьому районі коштуватиме близько 10 мільйоні гривень. Вулицю Козацьку плануємо завершити за два місяці. Також опісля роботи на цій вулиці прокладуть асфальт. На цій ділянці через те, що вуличка вузька і будинки стоять дуже близько від дороги, прийняли рішення зробити новим методом, що називається горизонтальне буріння», – зазначив директора ЛМКП Валентина Вольського.

Також він додав, що цьогоріч планується каналізувати вулицю Старознесенську від вулиці Почаївської до вулиці Заклинських та від вулиці Польової до вулиці Богданівської, вулицю Марунська.

Водночас, мешканці вулиці Козацької обурені, тим, що через каналізування відбувається прорив води.

«Питання каналізації є проблемним. Адже тут  ніхто не зробив геологічної розвідки. Тут ґрунт не дозволяє ніякої каналізації, і у нас через це зсуваються паркани»,- розповіла мешканка вулиці Козацької пані Марія.

Окрім каналізування, кілька десятків  мешканців  вулиці Козацькій стурбовані тим, що за декілька метрів від їхньої вулиці мають робити магістраль, через що можуть обвалитися їхні будинки.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *