ОСТАННІ НОВИНИ

У Новотроїцькому ворог підстрелив двох українських бійців

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 2 військовослужбовців дістали поранення у Новотроїцькому (Маріупольський напрямок) внаслідок ворожого обстрілу.

Луганський напрямок

Порівняно з суботою, вчора активність противника дещо знизилася. Як і раніше ворог застосовує важке озброєння, проте вчора було випущено лише близько 15 мін в трьох різних місцях – у Кримському, Оріховому та Новоолександрівці. На відміну від минулих днів, бойовики відкривали вогонь рівномірно по всьому фронту, конкретних «гарячих точок» не було.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 7 ворожих обстрілів, здебільшого – у світлу пору доби. Про це заявив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

Донецький напрямок

Тут ситуація також не змінилася: ведуться активні бойові дії із масштабним застосуванням важкого озброєння з боку противника. Вчора по наших позиціях було випущено близько 170 мін. Понад половина з них припадає на Авдіївку, де ворожі обстріли вчора тривали понад 6 годин. Також дуже неспокійно вчора було у Верхньоторецькому, а також в Донецькому аеропорту. На світлодарській дузі бойові дії не велися. Близько ¾ ворожих обстрілів припадає на темну пору доби.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку бойовики порушили режим тиші 24 рази, зокрема 10 разів застосовували міномети.

Маріупольський напрямок

У Мар’їнському районі вчора було спокійно. Біля Новотроїцького Волноваського району сталося 2 ворожих обстріли, зокрема 1 мінометний. На півдні області, як і раніше, окупанти порушують режим тиші і вдень, і вночі. Вчора ворог двічі застосовував міномети (це сталося у Гнутовому та Широкиному), а також танк (у Водяному). У Лебединському відбувся снайперський обстріл з боку противника.

Всього вчора на Маріупольському напрямку сталося 17 ворожих обстрілів, зокрема 4 – з важкого озброєння.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *