ОСТАННІ НОВИНИ

Після півторарічного розслідування справу загибелі двох працівників «Львівської залізниці» передано до суду

|

До суду скеровано кримінальне провадження відносно колишнього начальника ВП «Львівської дистанції водопостачання» ДТГО «Львівська залізниця» та його заступника щодо загибелі людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Городоцькою місцевою прокуратурою скеровано до суду кримінальне провадження за підозрою колишнього начальника Відокремленого підрозділу «Львівської дистанції водопостачання» Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» та його заступника у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей).

Нагадаємо, що 16 вересня 2015 року близько 11 години на території цього господарства перебували двоє працівників, які виконувала роботи по прочистці дворової каналізаційної мережі без відповідного захисного спорядження та через дію токсичних газів, які випаровувались в колодязі, останні померли на місці події.

За вчинення вказаного злочину посадовцям загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *