ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали чоловіка, який у стані наркотичного сп’яніння керував автомобілем

|

Львівські патрульні затримали водія, який втретє за рік керував автомобілем в стані сп’яніння та ще й з підробленим посвідченням. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Сьогодні зранку, під час патрулювання на вулиці Науковій, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Mercedes-Benz на іноземній реєстрації, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з чоловіком, патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння.

Інспектори перевірили водія в базі даних та з’ясували що він позбавлений права керування на три роки, оскільки двічі протягом року керував автомобілем в стані сп’яніння. Чоловік відмовився від перевірки на стан сп’яніння в присутності двох свідків.

На водія склали протокол за ч.3 ст.130 КУпАП – тричі протягом року керування автомобілем в стані сп’яніння. Крім того, водій пред’явив патрульним посвідчення водія, яке мало характерні ознаки підроблення. На місце зупинки викликали слідчо-оперативну групу. Посвідчення вилучили та направили на експертизу. Попередня кваліфікація – підроблення документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *