ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вшанували загиблих бійців Нацгвардії

|

На Львівщині вшанували пам’ять загиблих бійців Нацгвардії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацгвардії.

Поминальна служба за генерал-майором Сергієм Кульчицьким, полковником Анатолієм Соколенко та солдатом Іваном Попілем відбулась у Гарнізонному храмі Петра і Павла у Львові. Разом з родинами загиблих військовослужбовці помолились та поклали квіти до могил загиблих на Личаківському кладовищі.

«Ці втрати страшні для нас. З усіма родинами військова частина підтримує зв’язок, і вони завжди можуть розраховувати на підтримку кожного військовослужбовця нашої бригади. Війна триває, і молоді хлопці продовжують гинути відстоюючи свободу та незалежність нашої країни. Втрата кожного українського військовослужбовця для нас – це втрата ще одного вірного українського сина».,- розповідає заступник командира військової частини 3002 по роботі з особовим складом полковник Олександр Задворний.

Анатолій Соколенко, Іван Попіль та волонтер Володимир Боднар загинули в один день, підірвавшись на фугасній міні. Військовослужбовці також відвідали родину загиблого Івана Попіля, який родом із села Заріччя, Самбірського району, де і був похований. У місцевому храмі разом з близькими товаришами, односельчанами та родиною була віддана шана загиблому герою.

Фото: прес-службі Нацгвардії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *