ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в зоні АТО поранені й травмовані семеро українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих в лавах українських військ немає, але 7 військовослужбовців отримали поранення та бойові травмування. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Минулої доби бойові дії розпочались в Кримському, де бойовики здійснили одну збройну провокацію зранку і ще три, зокрема дві мінометних, – пополудні. Після 17 години ворог змістив свою вогневу активність до Попаснянського району. Під вогонь ворожих мінометів потрапили Новоолександрівка, Новозванівка та Попасна. Після 22 години ворог відкрив вогонь з 152 мм артилерії та установок «Град» по Троїцькому. Протягом пізнього вечора аж до опівночі бойовики обстрілювали Новоолександрівку та Новозванівку з артилерії калібром 122 мм.

Вчора на Луганському напрямку сталося 15 збройних провокацій з боку ворога, зокрема 11 – з важкого озброєння. Кількість випущених снарядів по позиціям українських військових перевищила позначку «150».

Донецький напрямок

Вчора ворог проявляв найбільшу вогневу активність на ділянці фронту Кам’янка – Авдіївка – позиція «Шахта Бутовка».    Тут бойові дії розпочались затемна. Між 4 і 7 годиною бойовики вели активний мінометний та гранатометний вогонь по Авдіївці. Тут внаслідок ворожого обстрілу близько 3 години ночі пошкоджено 3 будинки.

Епізодичні збройні провокації відбувались протягом дня, а між 16 та 20 годиною окупанти знову відкрили вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї по позиціях українських військових поблизу міста.

В районі світлодарської дуги та горлівського периметру ворог відкривав вогонь з легкого озброєння та періодично – з мінометів. У Верхньоторецькому бойовики провели два мінометних обстріли. В районі Донецького аеропорту вчора було тихо.

Минулої доби на Донецькому напрямку сталося 16 обстрілів з боку противника, зокрема 11 – з мінометів. Кількість випущених снарядів по позиціях українських військових перевищила позначку «140», більшість з них припала на район Авдіївки.

Маріупольський напрямок

Як і раніше, основні бойові дії тут розгорнулися на ділянці фронту Павлопіль – Широкине, а також в Мар’їнському та на півночі Волноваського районів. Ще до світанку бойовики провели обстріли ряду наших позицій з легкого озброєння. Згодом між 4 та 7 годинами бойовики вели обстріл Широкиного з артилерії калібру 122 мм. Протягом дня з мінометів окупанти обстріляли Красногорівку, Мар’їнку,  Чермалик, Павлопіль та Гнутове. Близько 20 години бойовики провели повторний артилерійський обстріл Широкиного.

Вчора на Маріупольському напрямку сталося 26 обстрілів з боку ворога, зокрема 12 – із застосуванням важкого озброєння. Кількість випущених снарядів по позиціям українських військових перевищила позначку «120».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *