ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові просто посеред вулиці чоловік вдарив велосипедиста і забрав його ровер

|

У неповнолітнього велосипедиста водій забрав велосипед, бо той начебто порушив правила дорожнього руху. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської патрульної поліції.

Учора, 18 травня, близько 22.00год. патрульні отримали виклик від 17-річного юнака про те, що невідомий чоловік забрав у нього велосипед. За словами хлопця, водій автомобіля Volkswagen Passat на вулиці Мазепи, вийшов, вдарив та забрав його велосипед у багажник. Автомобіль передали в орієнтування, тим часом екіпаж почав встановлювати власників транспортного засобу. Коли приїхали за місцем реєстрації транспортного засобу, з’ясувалося, що там проживає сестра власниці автомобіля. Жінка дала контактні дані сестри.  Зв’язавшись з нею, жінка повідомила, що вони з чоловіком не крали велосипед, а просто хотіли провчити хлопця, бо той мовляв, створив аварійну ситуацію і на зауваження відреагував нецензурною лайкою.

Хлопець заперечив цю інформацію. Патрульні оголосили вимогу приїхати чоловікові повернутися на місце інциденту, як для встановлення обставин, так і для повернення майна. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, а також приїхала родичка неповнолітнього. Коли приїхав чоловік причетний до даного інциденту, хлопець його упізнав. Далі справою займаються слідчі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *