ОСТАННІ НОВИНИ

Ще одне місто погодилось два роки захоронювати у себе львівське сміття

|

Учора. 18 травня, під час засідання сесії депутати Жидачівської міської ради вирішили укласти угоду щодо прийому протягом двох років сміття зі Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Жидачівської мерії.

Так, на пленарному засіданні сесії депутати вкотре дискутували на тему, чи дозволити місту укладати угоду на захоронення додаткового об’єму побутових відходів зі Львова на сміттєзвалищі Жидачева та чи підтримати громади сусідніх населених пунктів на предмет захоронення також і їхнього сміття на міському полігоні.

Опісля відбулося голосування і депутатська більшість вирішила схилитися до думки громадських слухань і не збільшувати об’єму захоронення львівського сміття у Жидачеві, а лиш дати згоду на продовження договору по його захороненню у такому ж режимі, як це відбувалося досі – двічі на тиждень по 2 сміттєвози.

Щодо звернення про захоронення твердих побутових відходів на сміттєзвалищі у м. Жидачеві, які утворені у прилеглих до міста населених пунктах, то депутати підтримали його і доручили міськомунгоспу укласти відповідну угоду на захоронення з перевізником, проте в обсягах не більше 120 тонн в місяць терміном до 31 серпня 2017 року.

Нагадаємо, наразі сміття зі Львова, згідно «сміттєвого» меморандуму, приймає Червоноград, Буськ та Новояворівськ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *