ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби ворог поранив трьох українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, троє військовослужбовців дістали поранення. Про це львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Бойові дії перейшли в режим низької інтенсивності. Вранці противник здійснив обстріл у Кримському. Після цього близько 10 годин на фронті було тихо. Вже ввечері ворожі провокації продовжилися. Більшість із них сталася у Попаснянському районі. Один раз окупанти застосовували міномет.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 5 ворожих обстрілів.

Донецький напрямок

Головною гарячою точкою вчора знову стала Авдіївка. О 17 годині ворог почав обстріл українських позицій з важкого озброєння. Він тривав понад 5 годин, при цьому було випущено понад 80 мін та артилерійських снарядів. Також мінометні обстріли з боку ворога сталися на сусідніх позиціях – у Кам’янці та «Шахта Бутовка».

На світлодарській дузі противник порушив режим тиші 1 раз, при цьому застосовувалася бронетехніка. Також по 3 ворожих обстріли сталося у Зайцевому та в районі Донецького аеропорту.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 12 ворожих обстрілів, зокрема 5 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

На світанку ворог здійснив 30-хвилинний обстріл Красногорівки з легкого та важкого озброєння. При цьому було випущено 28 мін. Одразу після полудня окупанти застосовували міномет під Мар’їнкою. Дещо пізніше 2 ворожі провокації сталося на півночі Волноваського району.

Ввечері дня основні бойові дії розгорнулися на ділянці фронту Павлопіль – Широкине. Близько 2,5 годин окупанти обстрілювали кілька передових позицій українських військ з гармат та мінометів, випустивши при цьому близько 60 мін і снарядів. Наприкінці доби ворог повернувся до звичної тактики провокативних обстрілів, переважно з легкого озброєння.

Учора вечері противник здійснив обстріл житлового сектору на півдні Маріупольського напрямку

Так, на східній околиці села Бердянське від прямого влучання мін, випущених бойовиками, було повністю зруйновано два житлових будинки, ще кілька будівель зазнали серйозних пошкоджень.

Пізніше ворог обстріляв житловий сектор Широкиного. Подробиці руйнувань наразі з’ясовуються. На щастя, внаслідок обох обстрілів ніхто з мирних мешканців не постраждав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *