ОСТАННІ НОВИНИ

Канадці задоволені центром миротворчості на Львівщині

|

«Щоб уникнути агресії потрібно бути сильним. Це єдиний рецепт». Так резюмував очільник канадської делегації — заступник командувача об’єднаного оперативного командування збройних сил Канади, свою зустріч з представниками Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі АСВ.

Він дав високу оцінку стану готовності Навчального центру підготовки підрозділів МЦМБ, у зв’язку з початком 55-денного циклу, відведеного для підготовки батальйону десантно-штурмової бригади високомобільних десантних військ ЗС України.

Під час перебування на полігоні гості оглянули навчально-матеріальну базу канадського компоненту JMTG-U. Делегація ознайомилася з навчальними місцями для проведення занять та житлово-побутовими умовами. Контр-адмірал Боб Ауштерлоні також зустрівся з канадськими інструкторами, які здійснюють підготовку підрозділів Збройних Сил України в рамках Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *