ОСТАННІ НОВИНИ

На площі Петрушевича хочуть збудувати підземний паркінг

|

Сьогодні на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради ухвалили рішення про затвердження об’єкта інвестування – підземного багаторівневого майданчика для паркування на площі Петрушевича. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Як повідомляють в управлінні інвестицій та проектів, створення такого майданчика корисне для розвантаження центру міста від надмірної запаркованості автомобілів. Площа Петрушевича знаходиться поблизу вулиць із значною транспортною завантаженістю, тому розміщення там підземного майданчика для паркування дозволить частково вирішити цю проблему.

Будівництво підземного майданчика для паркування відбуватиметься за приватні кошти інвестора-переможця інвестиційного конкурсу.

«Прийняття ухвали дасть можливість почати підготовку та розроблення інвестиційного проекту з будівництва відповідного майданчика для паркування, замовити необхідну документацію, підготувати проект ухвали про затвердження інвестиційного проекту та оголосити інвестиційний конкурс з відбору інвестора», – повідомив головний спеціаліст відділу співпраці з міжнародними фінансовими організаціями управління інвестицій та проектів Роман Старецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *