ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали водія, який збив пішохода і втік з місця аварії

|

Жидачівські правоохоронці знайшли водія, який травмував пішохода і втік з місця пригоди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

В Жидачівський відділ поліції 11 травня надійшло повідомлення про те, що у райцентрі на вулиці Грушевського о 21.55 водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на 51-річного місцевого мешканця і зник з місця ДТП. Пішохід був госпіталізований з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом передпліччя, відкритий перелом ноги та травматичний шок.

Правоохоронці встановили, що до скоєння правопорушення причетний 55-річний водій автомобіля «AUDI A6», житель Миколаївського району.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху абоексплуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Вчинення цього злочину карається штрафом від двохсот до п’ятисотнеоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженнямволі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортнимизасобами на строк до трьох років або без такого.

Зараз триває досудове розслідуваання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *