ОСТАННІ НОВИНИ

«Великого бажайте»: молодь запрошують на пішу прощу «Львів-Унів»

|

З нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці 19-21 травня відбудеться ХХIV Міжнародна молодіжна піша проща «Львів-Унів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Цьогорічна проща пройде під гаслом: «ВЕЛИКОГО БАЖАЙТЕ». Фундаментальні слова Патріарха Йосифа Сліпого стануть для нас чудовою нагодою призадуматися: а чого бажаю я? куди націлені мої сподівання? і чи великі мої бажання в очах Божих?

Мрії та бажання мають надзвичайну властивість – втілюватися в життя. Тому логічний висновок напрошується сам: великі бажання – великі досягнення! І йдеться тут не тільки про кар’єру, фінансовий достаток. Найперше роздумуватимемо про досягнення, які приведуть нас до Царства Божого, нашої основної мети та найзаповітнішого бажання – осягнути вічне життя з Богом»,- розповідають організатори.

Тож організатори прощі запрошують всіх бажаючих, а особливо молодь долучитися.

Розпочнеться цьогорічна проща о 7.00 годині Божественною Літургією в храмі Архистратига Михаїла (вул. Винниченка, Львів). Після Служби Божої всі учасники записуються до груп і формують колону. Початок руху прощі о 8.45 год.

Дорога пролягатиме через м.Львів – с. Лисиничі – с. Підбірці – с. Миклашів – с. Нижня Білка – с. Заставне – м. Глиняни – с. Якторів – с. Унів.

До Унівської Лаври прибудемо у суботу ввечері. Тоді ж розпочнуться нічні чування, що триватимуть до ранку. Програма чувань включатиме молитву, сповідь, благословення чудотворною іконою та похід на Чернечу гору. Закінчиться проща в неділю Архиєрейською Літургією та повним відпустом.

Під час усієї прощі колону супроводжуватиме медичний персонал, МВС і велогрупа.

На прощу необхідно взяти намет (в Уневі обмежена кількість місць), посуд, спальник, килимок, зручне взуття, теплий одяг. Всі важкі речі буде перевозити автомобіль.

А в рюкзак варто не забути покласти вервицю, кепку, дощовик, необхідні медикаменти, миску, ложку та горнятко.

Благодійний внесок – 50 грн.

З Унева до Львова можна буде повернутися автобусом – вартість квитка 50 грн. Години відправлень автобусів  – 09.00, 13.30, 16.00.

Контактна особа – голова інфогрупи прощі Оленка Пляченко (тел. 063 84 81 338 / 098 07 33 186, [email protected]).

Організатори прощі: братія Святоуспенської Унівської Лаври, Товариство Українських Студентів-Католиків “Обнова”, Молодіжна Комісія, Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, Львівська Духовна Семінарія Святого Духа, Громадське формування СКЕЛЯ,  молодіжні спільноти: «Добрий Пастир», Аніматори ВІО, за сприянням управління внутрішньої політики та управління молоді та спорту м. Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *