ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські музеї підготували особливу програму до Міжнародного дня музеїв

|

З 18 травня разом з усім світом Львів відзначає Міжнародний день музеїв. Цього року Міжнародна рада музеїв (ІСОМ) запропонувала до відзначення Дня музеїв тему «Музеї і суперечлива історія: розповідаючи про замовчуване». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Тривалість проекту: 18-31 травня 2017 р.

«Досліджуючи історію нашої країни, і Львова, зокрема, відкриваємо багато фактів, які мають ще невідомий і дещо суперечливий характер. Наші музеї, як інституції, які безпосередньо працюють для суспільства, мають великий потенціал, який є беззаперечно цікавим для відвідувачів. Тож, ми разом із музеями Львова вирішили створити такий відкритий простір, аби відвідувачі дізнались більше про історію свого міста, обговорити її  та подискутувати про неї.

Понад 25 музеїв м. Львова з 18 до 31 травня 2017 року підготували для мешканців та гостей міста особливу програму, яка розкриє приховану, дещо замовчувану історію музею та видатних його особистостей, зокрема.

У програмі: спеціалізовані тематичні екскурсії, мистецькі вечори, презентації, лекції, інтерактивні майстер-класи, огляди виставок та експозицій.  Вікова категорія необмежена, адже пропонується програма для дітей, учнів, студентів та дорослих за доступними цінами. Окрім цього, в рамках проекту пропонується вільний вхід в окремі музеї та безкоштовні екскурсії», – повідомили організатори проекту.

Щоб стати учасником заходів, слід попередньо зареєструватись за телефоном музею. Також є події, які не потребують попередньої реєстрації.

Як і минулого року, активним відвідувачам музеїв надаватимуться подарунки, які розігруватимуться впродовж тривалості проекту. Щоб отримати подарунок, потрібно відвідати музей в рамках проекту, зробити селфі на фоні улюбленого експонату з музею та опублікувати на своїй сторінці в соціальних мережах Facebook чи Instagram із хеш-теґом #МузеямиЛьвова.

Організатори проекту у Львові: Львівська міська рада спільно із музеями Львова.

Партнери проекту: Чудо Тур, Львівський драматичний театр ім. Л. Українки,  Будинок органної та камерної музики, Майстерня карамелі, сімейно-розважальний комплекс «Ігроленд».

Детальна програма заходів на www.lviv.travel

Фото: УНН-Центр

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *