ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться перший етап всеукраїнських змагань з дріфтингу

|

Третій рік поспіль чотирьохетапні змагання з дріфтингу національного масштабу беруть старт у легендарному Львові. Тож 10-11 червня на майданчику «Арена Львів» Вінницька федерація драгрейсингу і дріфту (VFDD) знову проведе перший етап національної першості з автомобільної дисципліни. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Організатори (Вінницька федерація драгрейсингу і дріфту (VFDD)) очікують на першому етапі змагань близько 40 українських пілотів, не виключають участі зарубіжних гостей. Крім трійки фіналістів минулого року – Дмитра Іллюка, Олександра Грінчука, Микити Лук’янова, давати крутого кута на трасі культурної столиці України готуються всі найкращі пілоти українського дріфтингу. Крім того, Львів першим побачить п’ятірку свіжих супер-потужних машин, нещодавно підготовлених для участі в змаганнях. Прибуде і в рядах львівських спортсменів, кількість і рівень яких з року в рік впевнено додають.

У порівнянні з минулими сезонами дріфт-баталії цього року виявляться значно жорсткішими, а парні заїзди в рази красивішими. Українські пілоти на славу відточили свої навички під час експериментальних зимових змагань, а судді готові давати їм нові ускладнені завдання. Все це вкупі з трансформованою конфігурацією траси змусить учасників літнього сезону їхати настільки близько і настільки димно, наскільки це можливо в реаліях української серії. Незмінний принцип «важче пілотам – цікавіше глядачам» покаже себе в дії на Belshina Drift Competitions of Ukraine.

У зв’язку з рекордною кількістю учасників, організаторам довелося змінювати порядок проведення змагань. І все це тільки на краще. У суботу пройдуть кваліфікаційні та добірні заїзди. Перші 16 пілотів в сітці отримають прямий квиток на недільний фінал. Інші 16 продовжать суботні змагання в парних «на виліт» до виявлення вісімки кращих. Таким чином сформуються заповітні ТОП-24, красу кута яких судді будуть оцінювати в неділю по системі Double Illumination. На виході ми отримаємо два повноцінних змагальних дня, повних вражень, несподіваних відкриттів і яскравих переживань.

Неймовірну і ефектну гонку глядачі побачать прямо з трибун, звідки передбачений відмінний огляд. На великий екран транслюватимуться парні заїзди з повторами, а коментатори детально розкажуть присутнім про всі перипетії, що відбуваються на треку.

Традиційно організатори подбають і про необхідну інфраструктуру для гостей заходу. Виїзна торгівля, вільний вхід в сервіс-парк, різні активності та розіграші, виставка спортивної техніки, можливість придбання сувенірної продукції і обов’язкова автограф-сесія з улюбленими пілотами.

Крім задоволення від побаченого, прямо на треку глядачі отримають нові знання. Всеукраїнські змагання з дріфтингу вперше проведуть «Школу дріфт-суддівства». Кожен гість події детально дізнається, що таке кліппінг-зона, чим відрізняються суддівські завдання і чому думка трибун нерідко розходиться з рішенням суддів. Ваш «скілл» неодмінно виросте разом із «скіллом» ваших фаворитів!

Більше інформації за тел. (063) 730 30 30 або на сайті www.driftukraine.com

Фото: osushi.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *