ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові іноземець обдурив на чималу суму іншого іноземця, обіцяючи допомогти зі вступом у виш

|

У Львові зловмисник видурив у потерпілого 1500 доларів США, обіцяючи допомогти вступити до вищого навчального закладу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

Так, у  Сихівський відділ поліції надійшла заява від 24-річного громадянина однієї зі східних країн про те, що він став жертвою шахрайства.

Правоохоронці встановили, що потерпілий прибув в Україну, щоб вступити до вищого навчального закладу. Всередині квітня він приїхав до Львова і зустрівся біля залізничного вокзалу з іноземцем, який пообіцяв йому допомогти і взяв за послугу 1500 доларів США. Відтоді зловмисник на зв’язок не виходить і гроші не повернув.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Вчинення цього злочину карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *