ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові більше не буде Alfa Jazz Fest

|

Щорічний джазовий фестиваль  Alfa Jazz Fest змінить свою назву та головного спонсора – банк з російським «корінням» – Альфабанк. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі фестивалю.

Як повідомили організатори фесту, у рамках підписання Меморандуму про довгострокову співпрацю з Львівською міською радою організаційний комітет Alfa Jazz Fest  провів переговори із Альфа-Банком Україна – засновником і  головним спонсором, досягнувши домовленностей щодо внесення зміни у назву фестивалю та оголошення тендеру на визначення генерального партнера фестивалю на 2018 рік.

Протягом 2017-2018 років буде проведена робота з ребрендингу фестивалю та зміни  назви Alfa Jazz Fest на Leopolis Jazz Fest. У 2018 році фестиваль відбудеться під новим брендом.

Ребрендинг фестивалю дозволить вийти на новий етап розвитку найпомітнішій культурній події в Україні, а також уникнути обмежень, які виникали у зв’язку з присутністю назви  комерційного бренду в назві фестивалю.

«Фестиваль був створений за ініціативи Альфа-Банку Україна та його основного акціонера Михайла Фрідмана. Після проведення першого фестивалю ми дійшли згоди, що побудувати потужний міжнародний бренд можна на умовах незалежності у прийнятті рішень та самостійності оргкомітету. Тоді Альфа–Банка Україна запевнив нас, що ми отримаємо  усі необхідні повноваження. Ми вдячні Альфа-Банку Україна за довіру та готовність відпустити нас у вільне плавання. Однак ми розраховуємо, що банк залишиться другом фестивалю. Відсутність комерційних брендів у назві дозволить реалізувати повний потенціал  Alfa Jazz Fest та відкриє нові можливості щодо залучення партнерів та меценатів», – відзначила виконавчий директор Alfa Jazz Fest Наталія Горбачевська.

Відразу після проведення Alfa Jazz Fest 2017 буде оголошено конкурс серед потенційних генеральних партнерів фестивалю.

Нагадаємо, досить недавно організатори фестивалю заявляли, що не збираються змінювати головного спонсора дійства чи міняти назву фестивалю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *